helderziende vertelt over edelsteen Obsidiaan Sneeuw

edelsteen Obsidiaan Sneeuw

Obsidiaan Sneeuw is een rustgevende steen die helpt bij het bevorderen van emotionele balans. Het heeft een witte kleur met zwarte vlekken.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Obsidiaan Sneeuw | Gratis Helderziende Edelsteen Obsidiaan Sneeuw | Gratis Helderziende

edelsteen Obsidiaan Sneeuw

obsidiaansneeuw

Wereldkaart herkomst edelsteen Obsidiaan Sneeuw | Gratis Helderziende
Obsidiaan Sneeuw gewonnen uit de bodem van Mexico | GratisHelderziende Obsidiaan Sneeuw gewonnen uit de bodem van Turkije | GratisHelderziende Obsidiaan Sneeuw gewonnen uit de bodem van Verenigde staten | GratisHelderziende
Mexico is een rijke bron van edelstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende edelstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Turkije is de thuisbasis van vele prachtige edelstenen die worden gewonnen uit de aardkorst. De Turkse edelsteenindustrie bloeit en produceert een breed scala aan edelstenen, van robijn en saffier tot toermalijn en granaat. De meeste van deze stenen worden gewonnen in de bergachtige regio's van het land, waar de grond rijk is aan mineralen en andere natuurlijke hulpbronnen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van edelstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende edelstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan edelstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Obsidiaan Sneeuw

Obsidiaan sneeuw is een krachtige steen die bekend staat om zijn beschermende en reinigende werking. Het is een steen die ons kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en ons kan beschermen tegen psychische aanvallen. Obsidiaan sneeuw kan ons ook helpen bij het loslaten van negatieve emoties en ons helpen bij het vinden van emotionele balans en stabiliteit. Het kan ons helpen bij het bevorderen van helderheid en focus, en het verbeteren van onze intuïtieve vaardigheden. Obsidiaan sneeuw kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze communicatievaardigheden en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede en harmonie.
Obsidiaan sneeuw is een natuurlijk voorkomend vulkanisch glas dat ontstaat wanneer lava snel afkoelt. Het is rijk aan siliciumdioxide en heeft een hardheid van 5-5,5 op de schaal van Mohs. Obsidiaan sneeuw heeft een karakteristiek witte tot grijze kleur, met donkere, ingesloten vlekken die lijken op sneeuwvlokken.
Obsidiaan sneeuw wordt geassocieerd met het basischakra (eerste chakra) en het derde oogchakra (zesde chakra). Het basischakra heeft invloed op ons gevoel van veiligheid en stabiliteit, terwijl het derde oogchakra ons vermogen beïnvloedt om intuïtieve informatie te ontvangen en te verwerken. Obsidiaan sneeuw kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en balans. Het kan ons ook helpen bij het vinden van helderheid en focus, en ons helpen bij het versterken van onze intuïtieve en psychische vaardigheden.
tentoon edelsteen Obsidiaan Sneeuw | Gratis Helderziende edelsteen Obsidiaan Sneeuw | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen